Vier de feestdagen in stijl met onze tapaspakketten!

De decembermaand is traditioneel gezien natuurlijk dé maand van de feestdagen. Gezien de huidige maatregelen en besmettingscijfers, zullen de feestdagen er dit jaar wellicht ook weer wat anders uit gaan zien. Maar, dat wil niet zeggen dat je ze niet op heerlijke (en verantwoorde) wijze kunt doorbrengen.

Tijd voor Unieke feestdagen!

Ook dit jaar hebben we weer verschillende heerlijke tapaspakketten om thuis te genieten tijden Sinterklaas, de Kerstdagen en natuurlijk de jaarwisseling!

Sinterklaaspakketten (4 – 5 december)
Maak het heerlijke avondje nóg heerlijker met onze ready-to-eat Pakjesavondpakketten. We hebben een selectie gemaakt van 7 heerlijke tapasgerechten die je zó op tafel kunt zetten. Uiteraard hebben we voor de kleintjes natuurlijk ook weer de welbekende Pietjespakketten, zodat de kids met een gevulde buik cadeautjes uit kunnen gaan pakken! Klik hier voor meer informatie.

Kersttapas (volledig uitverkocht!)
In navolging van afgelopen jaar zijn ook dit jaar de Kersttapas weer erg hard gegaan. Zo hard zelfs, dat ze al ruim een maand voor het verstrijken van de besteltermijn al volledig zijn uitverkocht!

Oudjaar (31 december – 1 januari)
Culinair knallend het jaar afsluiten of juist het nieuwe jaar smakelijk beginnen? Speciaal voor de jaarwisseling hebben we een exclusieve tapasbox beschikbaar met maar liefst 12 heerlijke gerechten p.p. volgens onze geliefde formule: minimale inspanning, maximaal genieten! Enne, wees er op tijd bij, want op=op! Klik hier voor meer informatie of bestel direct!